Uudistunut
Kauneushoitola Glow

Ihanat hemmotteluhoidot, kokonaisvaltaista kauneutta
ja näyttävyyttä niin ripsille kuin käsille.

Lue Lisää

Ylelliset Kasvohoidot

Laadukas ja edistyksellinen Mary Cohr -tuotesarja.
Korkealaatuiset hoitotuotteet yhdistettynä
huippuosaamiseen tekevät hoitotilanteesta ainutlaatuisen.

Lue Lisää

Upeat Kynnet

Myös erikoismuodot- ja pituudet

Näyttävät Ripsipidennykset

Ylelliset ja ensiluokkaisesti kiinnitetyt minkkiripset
ovat aidontuntuisia, kevyitä ja pehmeitä.
Minkkiripset ovat synteettistä kuitua,
joka pitää muotonsa ja on intensiivisen kiiltävä ja musta.

Lue Lisää

My Wedding Glow

Upea palvelukokonaisuus Morsiamille,
Sulhasille, Kaasoille...

Lue Lisää

suihkurusketus

Saavuta luonnollisen näköinen rusketus ja terve hehku, ilman terveysriskejä.

Tuotteet ovat täynnä ravitsevia ja luonnollisia ainesosia, jotka antavat
pitkäkestoisen rusketuksen, joka mukautuu jokaisen ihmisen ihonväriin, taaten täten luonnollisen värisen rusketuksen.  Lisätyt kaakaovoi ja E-vitamiini pitävät ihosi upean
näköisenä kosteutettuna koko päivän, Aloe vera hoitaa ja rauhoittaa.

Rusketustuotteet sisältävät sakanpähkinäkuoriuutetta, joka toimii turvallisena ja toimivana kemikaalivapaana karttavärinä joka helpottaa värin levitystä ja takaa kauniin rusketuksen.

Miten suihkurusketus toimii?

Rrusketusaineet yhdistävät erityisiä pronssisia ainesosia, jotka sisältävät dihydroksiasetonia, joka tunnetaan lyhenteellä DHA. DHA on sokeripohjainen aine, joka ei sisällä mitään mahdollisia haitallisia kemikaaleja. Ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata. Rusketustuotetta levitetään iholle, DHA
muuttuu sokeriksi, joka yhdistyy ihon aminohappoihin, josta muodostuu melanoideja, josta jo
htuu ruskea väri. Rusketuksella kestää kuusi tuntia kehittyä, joten tämän aikana ei suihkussa käyntiä eikä hikoilua. Suositeltavaa on antaa rusketuksen kehittyä 6-10 tuntia. DHA:n tuoksu rusketuksen kehittymisen aikana on pientä, mutta se vaihtelee jokaisen yksilön aineenvaihdunnan ja PH-arvon mukaan.

Ennen suihkurusketukseen tulemista:

  • Tule tekemään liikkeeseemme nopea ihotesti, jos tunnet siihen tarvetta
  • Kokovartalokuorinta perusteellisesti edellisenä iltana
  • Kuorinnan jälkeen kevyt kosteusvoide
  • Ei mitään hajusteita(esim.deodoranttia)
  • Tule väljissä, tummissa vaatteissa (myös tummat alusvaatteet)

HiBrow-kulmastailaus

Oikeanmalliset kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Monesti kulmakarvat voivat kuitenkin olla keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen. Nyt tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu: ensimmäisenä Suomessa, Hi Brow -kulmastailaus!

Stailauksessa luodaan kestovärjäyksen, vahauksen sekä lankaustekniikan avulla juuri Sinulle täydelliset ja samanmalliset kulmat. Stailauksen alussa myös määritellään asiakkaan kasvojen muoto sekä kulmien haluttu väri. Tule ja löydä tyylisi!

ripset ja kynnet

Teemme hoitolassamme ylellisiä ja ensiluokkaisesti kiinnitettyjä minkkiripsiä. Minkkiripset ovat aidontuntuisia, kevyitä ja pehmeitä. Minkkiripset ovat synteettistä kuitua, joka pitää muotonsa ja on intensiivisen kiiltävä ja musta. Lopputuloksena katse, joka varmasti huomataan.

Ripset kiinnitetään yksittäin aina yksi jatkeripsi yhteen luonnoripseen. Lopputulos riippuu asiakkaan omien ripsien määrästä. Jokaiselle voimme luvata pidemmät, mustemmat ja paksummat ripset. Jatkeita tulee 50-120 kpl / silmä, tuloksena erotellut, pidemmät ja tuuheammat ripset. Ripsipidennysten teko kestää noin 2 tuntia.

Jatkeripsiä on kolmea eri paksuutta ja pituuksia 7 mm - 13 mm välillä sekä kahta eri kaarevuutta. Näin lopputulos voi olla hyvin näyttävä tai luonnollisen kaunis - aina asiakkaan oman toiveen ja tyylin mukainen.

Luonnonripsen kasvukausi on 6-8 viikkoa. Kasvukauden päätyttyä ripsi tippuu pois ja tilalle kasvaa uusi. Jatkeet kiinnitetään täysikasvuisiin ripsiin ja ne irtoavat luonnonripsen mukana.

Jatkeiden huolellinen kiinnitys takaa että luonnonripsi ei vahingoitu ja jatkeita voidaan käyttää tauotta vuosien ja vuosien ajan. Jatkeita täydennetään 3-4 viikonvälein ripsihuollossa, joka kestää 45 min - 1 tunnin.

Liimasidos kuivuu vielä 24 tunnin ajan ja on tärkeää, että kasvoja ei kastella tänä aikana. Myös hikoilua ja kuumuutta tulee välttää 24 tuntia ripsien laiton jälkeen. Ripsipidennykset voidaan laittaa myös piilolinssien käyttäjille, piilolinssit poistetaan ripsien laiton ajaksi. Kaikkea öljypitoista kosmetiikkaa tulee välttää kasvojen hoidossa ripsijatkeita käytetettäessä. Öljy irroittaa ripsien liimauksen. Kaikessa vedenkestävässä värikosmetiikassa on öljyisiä ainesosia ja näitä ei tule käyttää. Ripsien kovakouraista harjausta ja jatkeiden nyppimistä tulee myös välttää. Näin kauniit ripsesi kestävät pidempään.

Hoitola Glow kynsiammattilaiset

Upeat ja näyttävät kynnet ammattitaitoisen henkilökunnan tekeminä saavat kätesi näyttämään huolitelluilta.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu, 60min........................295€
Valkoinen hymy - tehokas hampaidenvalkaisumenetelmä (ilman peroksidia). Teemme kirkkaampia, valkoisempia hymyjä!

MAKE UP FACTORY - MEIKKIKURSSIT

Opi uutta ja inspiroidu yhdessä ystävien kanssa. Make up Factoryn meikkikoulussa käydään läpi perustekniikat ja vinkit sekä valitaan juuri sinulle sopivat sävyt, joilla loihdit upean
ja kestävän meikin. Sopii kaikille meikeistä 
kiinnostuneille. 2-6 henkilölle.

Hinta........................34€/hlö
Henkilökohtainen meikinopastus........................40€

Ajanvaraus

timma

OSTA LAHJAKORTTI

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin.

Osta lahjakortit täällä